IMG_0371
Woensdagavond 20 april waren ze bijeen in de Jonas in De Gieterij Hengelo: de captains van de teams die meedoen aan de eerste Twenterun op 27 en 28 mei 2016.

Kans voor een kind

LOGO KVEK PMS+VerloopNa een welkomstwoord door projectleider Harm Vaneker, gaven Wilma Hoevers en Andrea Hofste van de stichting “Kans voor een Kind” een presentatie over het werk van deze stichting. De eventuele opbrengst van de Twenterun is bestemd voor de werkzaamheden van Kansen voor een Kind.Meer weten over Kans voor een Kind? Check hun website>>

Route en reglement

animatorsVervolgens gaf initiatiefnemer van de Twenterun Han ten Dam een uitleg van de route en verzorgde Melvin Wijlens een uitleg van de reglementen, aan de hand van een animatie gemaakt door studenten MediaVormgeving Tom Helthuis & Emre Hamazkaya.

Ervaringsdeskundigen

Arjan Lammers, lid van de Twenterunners uit Haaksbergen en Ben Kamphuis van de Almeloopers uit Almelo deelden de aanwezigen in hun ervaringen met vergelijkbare evenementen en gaven een aantal waardevolle tips, “do’s & don’ts” en “lessons learned”.

twenterunners-pres  almeloopers-ben

Tenslotte ging Harm Vaneker uitgebreid in op het draaiboek van het evenement en was er uitgebreid gelegenheid voor het vragen stellen en uitwisselen van ervaringen.

Al met al een zinvolle en inspirerende bijeenkomst waar de deelnemers nog enthousiaster vandaan gingen dan ze kwamen!


Altijd het laatste nieuws over de Twenterun in uw mailbox?

[wysija_form id=”1″]