Op 25 mei 2018 wordt het startsein gegeven voor de mooiste estafetteloop van Twente. Deze ‘Twenterun’ klinkt als een uitdaging! Natuurlijk wil je meedoen! En nu? Wanneer je je er in verdiept, komt de omvang op je af. Er zit voorwerk in uiteindelijke deelname. Alle teams die deel hebben genomen zijn nadien laaiend enthousiast. Een ervaring die je zeker bij blijft! Het voorwerk is de moeite waard gebleken. Wanneer je echter voor het eerst mee wilt gaan doen, dan kan je wel wat voorbeelden en adviezen gebruiken. Door middel van dit informatieve stuk, helpen we je hiermee op weg.

Wanneer je sportmaatjes, vrienden, collegae, familie, etcetera wilt benaderen, is het handig om al een goed beeld te kunnen scheppen van hetgeen waarvoor je ze enthousiasmeert. Verdiep je alvast in de Twenterun.

informatie- en inspiratie

Op donderdagavond 30 november 2017 organiseren we in ROC van Twente in Hengelo (De Gieterij) een informatie- en inspiratiebijeenkomst voor teamcaptains en andere belangstellenden.

Samen met deelnemers van vorige edities bespreken we hoe je het best een loopplan kunt opstellen, hoe je een optimaal team samenstelt etc.
Maar vooral ook delen we ervaringen  van voorgaande edities met elkaar.

Aanmelden voor deze avond is gewenst.