organiseren = verbinden

 De Twenterun is meer dan een sportief evenement.

ROC van Twente omarmt en faciliteert het evenement, als sportief evenement, als bron van inspiratie en verbinding en als unieke gelegenheid voor onze studenten om te excelleren.

Niet alleen sportief, maar ook in de vakgebieden waarvoor ROC van Twente opleidt.  De Twenterun biedt studenten van ROC van Twente de gelegenheid om praktijkopdrachten en examenprojecten uit te voeren en daarmee biedt het een waardevolle aanvulling op de opleiding.

 

Deelnemen als team.

Dit levert gegarandeerd een unieke ervaring op voor de deelnemers. Dit geldt voor zowel de lopers als voor degenen die de ondersteunde taken organiseren. Een unieke ervaring op waarbij een team 24 uur samenwerkt om de route door Twente al rennend af te leggen. Er is geen deelnamegeld vereist. Teams doen hun best om geld op te halen voor stichting Kans voor een Kind.

Meer weten? Neem contact op…

 

Deelnemen in de organisatie.

De Twenterun kent vele organisatorische uitdagingen. Start, finish, logistiek, catering, route, veiligheid, communicatie en beeldverslag, entertainen, opvang, EHBO, begeleiding enz. Allemaal zaken die door onderwijs opgepakt of ondersteund kunnen worden in de vorm van opdrachten of Proeven van Bekwaamheid.

Afgelopen jaar werd door studenten van de opleiding Facilitair Leidinggevenden de PvB gehaald evenals studenten Beeld en Media die de animatie als praktijkopdracht hebben ingevuld.

Meer weten? Neem contact op…

 

contactformulier Twenterun