Naarmate de datum van 19 mei nadert, blijven er nog mooie prijzen binnenkomen voor de Twenterun teams die zich inzetten om geld op te halen voor Stichting Kans Voor Een Kind. We vinden het fantastisch dat op deze wijze waardering voor de geleverde inzet kan worden geuit.

De prijzen die er bij zijn gekomen:

  • ‘Relaxen in het ROC welnesscentrum met een halve body massage’ voor alle teamleden! Dat klinkt als pure verwennerij. Aangeboden door team Schoonheidsverzorging van ROC van Twente.
  • Door de vakopleidingen Horeca & Cas Spijkers Academie word de workshop ‘Becoming a Barista’ uitgereikt. Na deze workshop zal geen zelf geschonken cappuccino nog hetzelfde zijn.
  • Door metaalopleidingen REMO word een workshop ‘Metaalbewerking’ aangeboden. Het is toch te gek om bij elkaar in de keuken te mogen kijken en er wellicht nieuwe interesse gebieden en vaardigheden te ontdekken.

Als organisatie van de Twenterun zijn we enorm blij met en dankbaar voor deze initiatieven. Een ding is zeker: Twenterun 2017 is er een om naar uit te kijken en met een mooie donatie aan Kans voor een Kind, worden ook bijzondere kinderen een mooi vooruitzicht geboden!