‘Twenterun 2018; het zit er helaas weer op!

We leven er lang naar toe en dan is het ook in 24 uur weer voorbij. Maar wat hebben we genoten! Van het weer, de gezelligheid, de teams, de organiserende studenten, de sportmassage, het studententeam..

Als organisatie kijken we terug naar een succesvolle editie. Vooral omdat we de studenten hebben zien werken, groeien en uitblinken. Zij hebben de belangrijke momenten gerealiseerd. Waaronder de feestelijke start en finish, het ontbijt, de sportverzorging. Het eerste studententeam dat ook gerund werd door studenten, heeft een flinke dosis ervaring opgedaan.

De deelnemende collegae waren dolenthousiast en iedereen kreeg weer kippinvel van de, ieder editie weer, indrukwekkende finish van het studenten/docenten team van de opleiding Veiligheid & Vakmanschap. Er is weer ruim €14.000,- bijeengebracht voor het goede doel. Een bedrag waar goed mee gewerkt kan gaan worden. Wij zijn trots!

We gaan op naar Twenterun 2019, waarvoor we deze maand de datum vastleggen.

We willen groeien in het aantal deelnemers, daar gaan we naartoe werken. En we willen voortborduren op de voorbeelden van ontmoeting tijdens de Twenterun van vorige week. De teams ontmoetten elkaar meer, en dat is gezellig! Binnen ons ROC van Twente neemt het enthousiasme toe. Dat zien we aan het aantal deelnemende docenten en studenten. We hopen dat die trend zich doorzet en we van Twenterun 2019 weer een feest kunnen maken!

Door onze studenten, voor onze studenten, medewerkers en de rest van heel Twente en omstreken..’